Coronacrisis stuurt Link-Up nieuwe wegen op

07 april 2021

Inge Baeten - één van de drijvende krachten achter Link-Up - had een leuk gesprek voor het magazine 'Ondernemers' van Voka, over opportuniteiten en nieuwe uitdagingen tijdens de coronacrisis.

Artikel Link-Up in Voka Ondernemers

Het is al een bizar jaar geweest. Een lastig jaar, waarbij veel sectoren serieus werden beïnvloed door de coronacrisis. Soms negatief, maar soms ook positief. Dat is voor de koeriersector niet anders. Waar koeriers die leveren bij particulieren het werkvolume door online aankopen de pan zien uitrijzen, ligt dat bij B2B-koeriers net wat anders. Een iets hobbeliger parcours, maar wel ééntje met mogelijkheden en uitdagingen...

De wagens van Link-Up

Inge: "Onze vrachtwagens rijden vooral in België en de buurlanden, maar onze bestelwagens kunnen van Finland tot Spanje onderweg zijn. De sectoren zijn breed: naast de grafische sector doen onder meer ook metaalbedrijven (van onderdelen over prototypes tot afgewerkte machines), marketingbureaus en ziekenhuizen (voor dringende bloedstalen en medisch materiaal) een beroep op ons. Ook ADR-transport en recent ook gekoeld vervoer bieden we aan.”

De coronacrisis zorgde er daarenboven voor dat Link-Up zich moest aanpassen aan de veranderende situatie, waardoor er nu nieuwe deuren opengaan die anders gesloten zouden blijven...

“Heel wat bedrijven hebben onder corona geleden, en wij voelden dat ook. Een aantal vaste ritten vielen weg en projecten bij klanten blijven soms on hold staan, waardoor ze ons als laatste schakeltje in dat proces momenteel niet nodig hebben. Gelukkig brengen we sinds november vaak foodboxen rond naar de deelnemers van online events en webinars. Dit staat nu toch voor een kwart van onze omzet, en we willen het ook verder in de kijker zetten. We hebben ons vizier wat ruimer moeten zetten om nieuwe opportuniteiten te vinden.”

Inge had nog veel meer te vertellen! Wil je het volledige artikel lezen? Dat kan via deze link.

Reserveer je transport

Ophaling
Levering
Tijdstip
Goederen
Goederen
Goederen specificaties
goods_specifics_input

Omschrijf zo goed mogelijk welke goederen u wilt versturen.

Geef het aantal en de afmetingen van het pakket dat u wilt versturen.

Geef een inschatting van het gewicht van de goederen.

more items
Contactgegevens
Opgelet! Uw transport is pas definitief nadat wij contact opgenomen hebben met u en de offerte goedgekeurd is.