Transport in de kijker: koeltransport

08 juli 2020

Van sommige goederen is het van cruciaal belang dat ze gekoeld of op constante temperatuur vervoerd worden. Denk maar aan voedingsproducten of -grondstoffen, stalen of samples van dranken, kant-en-klaar maaltijden, medische apparatuur of producten, enz…

Koeltransport Link-Up

Link-up heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in dergelijke koeltransporten. Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark dat hiervoor uitgerust is. Dat bestaat uit een koelbestelwagen, een koel- en vriesbestelwagen en een koel- en vriesvrachtwagen.

 

Veiligheid boven alles

Alle voertuigen zijn daarenboven volledig HACCP-gecertifieerd en geregistreerd bij het FAVV. Zodoende kunnen wij alle transporten van voedingswaren in binnen- en buitenland zonder problemen uitvoeren. Zowel voor leveranciers als producenten brengen we de gewenste grondstoffen of (half-)fabricaten snel en veilig op de juiste bestemming.

 

Back-up voor eigen distributie

Daarnaast kan u ook op Link-up rekenen als back-up voor uw eigen chauffeurs. Hebt u bijvoorbeeld als fabrikant/verdeler van foodboxen nood aan extra vervoer in drukke periodes, dan springen wij graag bij waar nodig. Wij kunnen distributierondes overnemen gedurende een of meer dagen per week of in een bepaalde regio.

Koeltransport Link-Up

Vervoer van proefstalen

Ook voor het delicate vervoer van samples van nieuwe voedingsproducten kan u beroep doen op Link-up. Zo hebben wij de ervaring om in opdracht van de R&D-afdeling van dranken- en zuivelproducent de proefstalen van een nieuwe frisdrankvariant onder een constante koeling van België naar andere vestigingen in Europa te vervoeren.

 

Niet enkel voeding

Echter, niet alle koeltransporten hebben te maken met voeding. Wij werken ook in opdracht van labo’s en onderzoekscentra al dan niet in de medische sector.

 

Stiptheid boven alles

Nog meer dan bij gewone transport is bij koeltransport een correcte planning en timing onontbeerlijk. Onze medewerkers zijn dag in dag uit in de weer om alle vervoersopdrachten van gekoelde of diepgevroren goederen optimaal in te plannen volgens de afspraken met de klanten. Dankzij een goede communicatie met de klant en met de chauffeur zorgen wij ervoor dat de levering perfect op tijd in binnen- of buitenland bezorgd wordt.

Reserveer je transport

Ophaling
Levering
Tijdstip
Goederen
Goederen
Goederen specificaties
goods_specifics_input

Omschrijf zo goed mogelijk welke goederen u wilt versturen.

Geef het aantal en de afmetingen van het pakket dat u wilt versturen.

Geef een inschatting van het gewicht van de goederen.

more items
Contactgegevens
Opgelet! Uw transport is pas definitief nadat wij contact opgenomen hebben met u en de offerte goedgekeurd is.