Snelkoerier

U belt, wij halen op en wij leveren.

Link-Up is een sprinter, snel, secuur en trefzeker. U belt, wij halen op en wij leveren. Zo simpel kan een perfecte service zijn. Een directe communicatie, duidelijke afspraken en korte opvolging garanderen dat je nooit voor een verrassing komt te staan.

Snelkoerier

Dringend transport nodig?
Bel naar 050 82 20 51

Express zendingen
van XXS tot XXL

Op het afgesproken tijdstip en met het meeste geschikte voertuig halen wij uw zending op en brengen die zo snel als mogelijk ter plaatse zowel in binnen- als buitenland.
Van 1 gram tot 16 ton, van vele kleintjes tot één groot, van uiterste breekbaar tot het ruwe materiaal, welke goederen ook vervoerd moeten worden, u kan rekenen op een uiterst snelle en onberispelijke service!

Vrachtwagen

In België en ver
daarbuiten

Vanuit onze vestiging in Oostkamp bedienen wij onze klanten zowel in binnen- als buitenland. Overal in Europa leveren wij de gewenste goederen en/of halen we die op volgens de gemaakte afspraken.

Brug

Waterdichte levering

Dankzij de delivery-app waar elke Link-Up chauffeur gebruik van maakt, weet u perfect wanneer uw levering is afgerond. Bovendien garanderen wij dat de zending afleveren bij de juiste contactpersoon, zoals vooraf met u afgesproken. Mocht dit om een of andere reden niet mogelijk zijn dan contacteren wij u zodat u zelf kan oordelen of we het pakket toch kunnen afleveren.

Tablet

Reserveer je transport

Ophaling
Levering
Tijdstip
Goederen
Goederen
Goederen specificaties
goods_specifics_input
Omschrijf zo goed mogelijk welke goederen u wilt versturen.
Geef het aantal en de afmetingen van het pakket dat u wilt versturen.
Geef een inschatting van het gewicht van de goederen.
more items
Contactgegevens
Opgelet! Uw transport is pas definitief nadat wij contact opgenomen hebben met u en de offerte goedgekeurd is.